Instellen van de voorkeuren van afspraken in uw bedrijf

Om uw klant in staat te stellen een afspraak gemakkelijk in te plannen, is er een plugin verwerkt op uw website.
Deze plugin vraagt ​​de klant de informatie die nodig is om een afspraakaanvraag correct te verwerken. Wellicht verschilt de informatie die nodig is van een bestaande klant ten opzichte van een nieuwe klant. Een bestaande klant is immers reeds verbonden met de database.
U kunt de plugin wijzigen op elk gewenst moment op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

Deze plugin instellingen zijn te vinden onder Beheer > Plugin.
De volgende elementen kunnen worden bewerkt:

Planning

Wanneer een klant een afspraak wenst te maken, moet hij of zij een aantal details opgeven met betrekking tot de afspraak.
In het Planning overzicht, heeft u de mogelijkheid om al deze plugin instellingen te bewerken. Binnen dit tabblad kunt u verschillende instellingen wijzigen:

Instellingen voor het tijdschema

Granulariteit

Hier kunt u instellen vanaf welk ogenblik een afspraak kan worden ingevoerd, bijvoorbeeld u bepaalt dat de eerste afspraak van de dag kan vanaf 08:35 in plaats van 08:30 door hier 5 minuten in te geven.

Minimale geschatte duur van afspraken

Hier kiest u de minimale geschatte duur van elke afspraak, ongeacht het onderwerp.

Algemene instellingen

Redirect URL

De URL die de klant direct doorverwijst naar de plugin bij wijziging van de afspraak.

Plugin instellingen

Minimum aantal vereiste suggesties

Hier kunt u bepalen wat het minimum aantal suggesties is dat uw klant kan ingeven voor het reserveren van een afspraak.

Maximale aantal suggesties toegestaan

Hier kunt u bepalen wat het maximaal aantal suggesties is dat uw klant kan ingeven voor het reserveren van een afspraak.

Vroegste getoonde slot

In dit veld bepaalt u wat de eerste mogelijkheid is voor uw klant om een afspraak te reserveren. Dit kan zo spoedig mogelijk zijn, pas de volgende dag of nog later.

Voorstellen van de klant reserveren

U bepaalt welke suggesties worden ingepland in uw agenda.

Klanteninformatie

Als er een afspraakverzoek binnenkomt van een klant, is het altijd handig om extra informatie te verwerven. Sommige informatie is verplicht voor elke afspraak, andere informatie is dan weer extra. Desalniettemin is het altijd beter om uw klant goed te kennen!

In het Klanteninformatie overzicht, kunt u volgende instellingen wijzigen:

Nieuwe klanten

U bepaalt welke gegevens verplicht zijn. Het is vanzelfsprekend dat de volledige naam en e-mail adres verplicht zijn. U kiest zelf of de overige informatie al dan niet verplicht ingegeven wordt.

Terugkerende klanten

U bepaalt welke gegevens verplicht zijn. Het is vanzelfsprekend dat de volledige naam en e-mail adres verplicht zijn. U kiest zelf of de overige informatie al dan niet verplicht ingegeven wordt.