Van start gaan met kantoren

Als beheerder heeft u een overzicht van de kantoren onder uw toezicht. Skedify bevat tevens een kaart waarop de kantoren en servicepunten gemarkeerd zijn.

Om een overzicht van de kantoren onder uw toezicht te verkrijgen, gaat u naar Bedrijf > Kantoren.

Bekijken van kantoorinformatie

Het overzicht biedt u een lijst en een kaart waar de kantoren op aangeduid zijn. Zodra u op een kantoor klikt, verschijnt volgend scherm:

In dit pop-up scherm heeft u volgende drie mogelijkheden:

1. Toon details
  2. Deactiveren
  3. Verwijderen

Toon details

Er worden 3 tabbladen weergegeven: Informatie, Openingstijden en Adviseurs.

Informatie

Hier kan u allerlei informatie zien en instellen. Tevens wordt de locatie op een kaart weergegeven.

• Adresgegevens
  • Algemene informatie: naam van het kantoor, telefoonnummer, e-mail adres, tijdzone, beschrijving en kantoorbeheerder

Openingstijden

In dit tabblad kan u de openingstijden van het kantoor instellen.

Adviseurs

Hier krijgt u een overzicht van de werknemers van het kantoor en kan u nieuwe medewerkers aan het kantoor koppelen.

Deactiveren

Deactiveren van uw kantoor maakt het kantoor niet beschikbaar voor verdere afspraken met klanten, zonder dat het kantoor daadwerkelijk verwijderd wordt.

Verwijderen

Met deze knop verwijdert u het kantoor en alle informatie samen met de verbonden werknemers. Opgelet! Als een kantoor eenmaal verwijderd is, kan deze actie niet ongedaan worden gemaakt! Als u niet zeker bent betreffende het verwijderen van een kantoor, kiest u er best voor om het kantoor gewoon te deactiveren!

Openingstijden instellen voor uw kantoor

Onder het tabblad Openingstijden kunnen de openingstijden ingesteld worden met een eenvoudige drag-and-drop beweging. Indien het kantoor op een bepaalde dag niet open is, kan dit ingegeven worden bij 'uitzonderingen'.

Aanstellen van medewerkers

In het tabblad Adviseurs kan u voor het geselecteerde kantoor de medewerkers aan het kantoor koppelen.

Kantoren toevoegen

Kantoren kunnen gemakkelijk worden toegevoegd met slechts een paar klikken.

• Ga naar Bedrijf > Kantoren
  • Klik op de '+' knop in de rechterbovenhoek en 'Voeg een nieuw kantoor toe'
  • Vul alle kantoorgegevens in
  • Druk op 'Opslaan' (indien u enkel dit kantoor wil toevoegen) of 'Blijven creëren' (indien u meer dan één kantoor wenst te creëren).