Uw afspraken beheren

Als agent/contact heeft u volledige controle over uw afspraken. Soms moeten afspraken worden verplaatst of geannuleerd. Het kan ook gebeuren dat uw klant niet is komen opdagen voor een afspraak. Skedify geeft u de mogelijkheid om uw afspraken te beheren en - indien nodig - aan te passen.

Om een overzicht te krijgen van uw afspraken klikt u op Persoonlijk en vervolgens op Afspraken.
In dit overzicht ziet u 4 verschillende categorieën:

Je geplande afspraken  Afspraken gepland in de nabije toekomst
Afspraakverzoeken  Afsprakenverzoeken van klanten
Afspraken met klanten die
voorbij zijn en open staan
 Afspraken die al hebben plaatsgevonden
en nog moeten worden herzien
Uitgaande afspraken   Afspraak ingepland door uzelf

Hoe kan ik de datum en tijd van een afspraak veranderen nadat ze is bevestigd?

Voor elke ingeplande afspraak bestaat de mogelijkheid om ze te bewerken. De datum en tijd kunnen direct aangepast worden. Uw agenda wordt ogenblikkelijk bijgestuurd en uw klant krijgt een bevestiging van het nieuwe tijdstip.

1. Ga naar Persoonlijk > Afspraken sectie Geplande Afspraken
  2. Klik op de afspraak die u wenst aan te passen
  3. Klik op de datum en tijd van de afspraak om deze te bewerken
  4. Selecteer de gewenste datum en tijd in en klik op de knop 'Volgende'
  5. Geef eventueel nog een boodschap in voor de klant en klik op 'Bevestigen'.

Kan ik mijn afspraak met een klant toewijzen aan een collega?

Voor elke ingeplande afspraak bestaat er de mogelijkheid om de afspraak toe te wijzen aan een ​​collega.

1. Ga naar Persoonlijk > Afspraken sectie Je Geplande Afspraken
  2. Klik op de afspraak die u wenst aan te passen
  3. Klik op de knop 'Toewijzen'
  4. Kies de gewenste medewerker, voorzie aanvullende informatie indien nodig en klik vervolgens op de knop 'Toewijzen'.

Kan ik mijn klant een afspraak laten herplannen?

Alle afspraken zijn opgenomen in uw afsprakenoverzicht. Indien door omstandigheden blijkt dat u op een afspraak niet aanwezig kan zijn, kan u vragen aan uw klant om de afspraak te herplannen.

1. Ga naar Persoonlijk > Afspraken
  2. Selecteer de afspraak die u wilt verzetten
  3. Klik op de knop 'Herplannen'
  4. Geef een bijkomende opmerking indien nodig en bevestig uw actie.

Hoe kan ik een afspraak annuleren?

Sommige afspraken worden ten onrechte gemaakt door de klant of moeten onverwacht worden geannuleerd. Dit kan gemakkelijk worden gedaan in uw afsprakenoverzicht.

1. Ga naar Persoonlijk > Afspraken
  2. Selecteer de gewenste afspraak
  3. Klik op 'Afwijzen'
  4. Selecteer een reden voor de annulatie
  5. Klik op 'Afwijzen'

Mijn afspraak kwam niet opdagen. Wat nu?

Indien uw afspraak niet kwam opdagen, kan u een nieuwe uitnodiging sturen.

1. Ga naar Persoonlijk > Afspraken
  2. Op de gewenste afspraak, klik op 'kwam niet opdagen'
  3. Klik op de knop 'Herplannen' indien gewenst