Hoe worden klantformulieren gecreëerd?

Uw klanten zijn zeer belangrijk voor uw bedrijf en u wilt ze niet uit het oog verliezen nadat ze zaken hebben gedaan met u.
Daarom is een lijst beschikbaar van uw klanten en hun gegevens. Deze lijst kan op elk moment worden opgevraagd en aangepast.

Ga naar Bedrijf > Klanten. Zodra u klikt op een klant, krijgt u alle gegevens te zien:

• Voornaam en familienaam
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
  • Taal
  • Tijdzone
  • Externe ID
  • Voorkeuren: stel het voorkeurskantoor en voorkeurscontact in
  • Aantekeningen over de klant
  • Tijdlijn met uw bedrijf

Nieuw klantenprofiel aangemaakt door de klant

Wanneer nieuwe klanten een afspraak wensen te maken, moeten ze een aantal gegevens invullen voor de correcte verwerking van de afspraak in de applicatie. Na het invullen van enkele persoonlijke gegevens, wordt een klantprofiel aangemaakt.

Bij het toevoegen van een nieuw klantprofiel hebben we een standaardformulier opgesteld met enkele verplichte velden. Naast deze velden kan u ook steeds bijkomende informatie vragen aan de klant.

1. Ga naar Beheer > Plugin > Klanteninformatie
  2. Hier kiest u per informatielabel of de klant deze te zien krijgt en al dan niet verplicht dient in te vullen. U kunt dit instellen met de groene schakelaar.
  3. Sla uw wijzigingen op!

Zelf een nieuw klantenprofiel toevoegen

U kan zelf ook een nieuw klantenprofiel aanmaken. Dit doet u als volgt:

1. Ga naar Bedrijf > Klanten
  2. Klik op het '+' teken aan de linkerkant van het scherm en 'Voeg een klant toe'
  3. Vul de persoonlijke gegevens van uw klant in
  4. Klik op 'Opslaan'

In kaart brengen van de customer journey

Voor meer informatie over de geschiedenis van uw klant met uw kantoor, kunt u de tijdlijn raadplegen. Daar vindt u een overzicht van de voorbije interacties, alsook de geplande afspraken met uw klant. Deze tijdlijn kan u raadplegen als volgt:

1. Ga naar Bedrijf > Klanten
  2. Selecteer de gewenste klant
  3. Aan de rechterkant ziet u de tijdlijn van uw klant
  4. Klik op de 'detail' knop om meer informatie betreffende de afspraak te bekijken