Kiezen wanneer medewerkers beschikbaar kunnen zijn voor afspraken

Als kantoorbeheerder bent u verantwoordelijk voor uw medewerkers.
Elk van de medewerkers is verantwoordelijk voor de gemaakte afspraken met klanten.

Hun beschikbaarheid komt standaard overeen met het kantoor dat ze toegewezen kregen.
Maar soms kan de beschikbaarheid van je medewerkers afwijken van de standaard kantooruren.
Daarom kan er afzonderlijk een specifieke beschikbaarheid worden ingesteld voor elke medewerker.

1. Ga naar Mijn Team > Team
  2. Selecteer een medewerker
  3. Klik op de tab Beschikbaarheid
  4. Indien in het tijdsvenster niets is ingegeven, worden de standaard afspraakuren gehanteerd. Aanpassingen op de standaarduren en uitzonderingen kunnen hier ingegeven worden met een drag and drop beweging. Indien uw medewerker op een bepaalde dag niet beschikbaar is voor afspraken, zoals bij vakantie of opleiding, kan dit ingegeven worden bij 'Uitzondering toevoegen'.
  5. Sla uw wijzigingen op