FAQ (vaak gestelde vragen)

U kan hier terecht indien u geen antwoord vind in de artikels. De belangrijkste vragen die opduiken bij het gebruik van Skedify worden hier beantwoord.

Kan ik notities toevoegen aan een klant?

Elke klant heeft een eigen profiel, waar u de persoonlijke gegevens, tijdlijn en notities kan zien.

1. Ga naar Bedrijf > Klanten
  2. Klik op de gewenste klant
  3. In het kader 'Aantekeningen', klikt u op 'Bewerken'
  4. Klik op 'Indienen' wanneer u klaar bent

Kan ik zien of een klant in het verleden al een afspraak heeft gemaakt met mijn bedrijf?

Er is een tijdlijn gekoppeld aan elke klant in uw database.

1. Ga naar Bedrijf > klanten
  2. Klik op de gewenste klant
  3. Aan de rechterkant onder 'Aantekeningen' ziet u de tijdlijn van uw klant.

Welke velden kan ik gebruiken om een ​​klantprofiel op te bouwen?

Bij het toevoegen van een nieuw klantprofiel hebben we een standaardformulier opgesteld met enkele verplichte velden. Naast deze velden kan u ook steeds bijkomende informatie vragen aan de klant.

1. Ga naar Beheer > Plugin > Klanteninformatie
  2. Hier kiest u per informatielabel of de klant deze te zien krijgt en al dan niet verplicht dient in te vullen. U kunt dit instellen met de groene schakelaar.
  3. Sla uw wijzigingen op!

Wat gebeurt er als ik een klant verwijder?

Wanneer u een klant verwijdert, zal alle klantinformatie verwijderd worden en de geplande afspraken worden gewist. Zorg er dus voor dat u zeker bent bij het verwijderen van een klant!

1. Ga naar Bedrijf > Klanten
  2. Klik op de gewenste klant
  3. Klik op de onderstaande knop 'Klant verwijderen'
  4. In het pop-up scherm bevestigt u door te klikken op 'Verwijderen'.