Kantoorbeheerders toewijzen

Werknemers in elk kantoor kunnen als een beheerder van dat kantoor worden aangesteld. Deze is vervolgens verantwoordelijk voor de medewerkers in dat kantoor.

Bijgevolg heeft een kantoorbeheerder een overzicht van alle werknemers in dat kantoor alsook alle geplande afspraken met dit kantoor.
Hij of zij kan afspraakonderwerpen toewijzen aan deze werknemers zodat klanten terecht komen bij de correcte werknemers.

Hoe een kantoorbeheerder toewijzen:

1. Ga naar Bedrijf > Kantoren > Selecteer het gewenste kantoor > Toon details
  2. Onder de adresgegevens ziet u Algemene informatie
  3. Klik op 'Kantoorbeheerder toewijzen'
  4. Selecteer de gewenste medewerker
  5. Klik op 'Toewijzen aan kantoor'