Medewerker tijdelijk onbeschikbaar maken

Indien een medewerker tijdelijk onbeschikbaar is, kan u dit ingeven in Skedify. Op die manier kunnen klanten geen afspraak maken met uw medewerker op deze ingegeven dagen.

De medewerker is een paar dagen afwezig

Indien de medewerker slechts een paar dagen afwezig zal zijn, kan u enkel die dagen onbeschikbaar maken door uitzonderingen aan te maken op zijn/haar beschikbaarheid.

1. Ga naar Mijn Team > Team
  2. Selecteer de gewenste medewerker
  3. Klik op de tab Beschikbaarheid
  4. Klik op 'Uitzondering toevoegen' onder het tijdsvenster
  5. Per afwezige dag kan de onbeschikbaarheid ingegeven worden.

De medewerker is voor onbepaalde duur afwezig

Is de medewerker voor een onbepaalde duur afwezig (bv ziekte), dan kunt u zijn/haar online planning status uit zetten. Hierdoor kunnen er geen nieuwe afspraken gemaakt worden voor deze medewerker via de website.

1. Ga naar Mijn Team > Team
  2. Klik op de gewenste medewerker
  3. Op het detail scherm, zet de 'Planning' instelling uit

Een alternatief om een medewerker voor onbepaalde duur onbeschikbaar te maken is door hem/haar te deactiveren. Dit kunt u doen door zijn/haar Status uit te zetten.

1. Ga naar Mijn Team > Team
  2. Klik op de gewenste medewerker
  3. Op het detail scherm, zet de 'Status' instelling uit

Let wel: de medewerker zal niet meer kunnen inloggen ! De medewerker is dus gedeactiveerd.