Hoe wordt de getoonde beschikbaarheid naar klanten bepaald?

Wanneer klanten afspraken maken via de website, worden andere regels toegepast dan wanneer intern afspraken worden gemaakt via de agenten applicatie. Klanten kennen namelijk de werkwijze en regels niet hoe u afspraken wenst te plannen en te beheren.

De beschikbaarheid aangeboden naar klanten is afhankelijk van:

• het gekozen onderwerp (= expertise)
  • de medewerkers die de klant voor dat onderwerp kunnen helpen
  • de beschikbaarheid van deze medewerkers in zowel hun Skedify agenda als in hun gekoppelde agenda's
  • de vroegst getoonde vrije plaats (u kan opteren voor zo snel mogelijk, volgende dag of pas volgende week). Dit is een instelling bepaald door de beheerder en is hetzelfde voor elk onderwerp en elke medewerker.